Billige rejser til Berlin

Billige rejser til Berlin Berlin er den storby, der ligger tættest på Danmark. Det er derfor også en by, der er meget billig at komme til.

Valget står imellem at køre selv i egen bil, at tage en bus eller flyve dertil. Hertil skal man lægge udgifter til et hotelværelse – hvis man da ikke vælger en pakkerejse.

Kør selv til Berlin

En oplagt mulighed er at køre. Der er godt 440 km. fra København til Berlin. Dertil skal man lægge færgeturen mellem Gedser og Rostock.

Færgebilletten koster mellem 650 og 885 kroner hver vej. Hvis man bruger Skats kilometersats på kr. 3,56 pr. km. vil selve bilturen koste godt 3.130 kroner. Dertil skal man lægge en færge-returbillet. Alt i alt lander prisen på lidt under 5.000 kroner.

Busrejser til Berlin

Hvis man har mod på at køre i bus til Berlin, kan det gøres ret billigt. En returbillet kan fås for helt ned til 600 kroner.

Til gengæld tager selve turen jo noget længere tid end i egen bil. Man skal regne med 7-8 timer.

Fly til Berlin

Den hurtigste måde at komme til Berlin på, er uden tvivl med fly. Og det behøver faktisk ikke være den dyreste.

Søger man på flybilletter hos Supersaver, kan man finde en returbillet helt ned til 500 kroner. Og så er spørgsmålet jo, om man gider sidde i en bus i 7-8 timer, når man kan fly dertil på en time.

Hotel i Berlin

Man kan finde rigtig gode hoteller i Berlin til billige penge.

En hurtig søgning hos Hotels.com viser, at et centralbeliggende hoteller inkl. morgenmad kan fås til omkring 200 kroner pr. nat

Pakkerejser til Berlin

Den nemmeste løsning er at bestille en pakkerejse, hvor der på forhånd er sørget for både flybillet og hotel.

FDM Travel har ofte rigtig gode tilbud på pakkerejser til Berlin.


FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Berlin

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Berlin som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Berlin

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Berlin.

Supersaver

Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Berlin

Vælg imellem mere end 250 forskellige hoteller i Berlin. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media