Shopping London

Shopping i London London er kontrasternes by – og det gælder også i forbindelse med shopping, hvor man kan få alt fra elegante bowlerhatte til den nyeste street-mode.

Stormagasinet Harrods praler med at kunne skaffe alt. Og selvom det måske er en sandhed med modifikationer, er der ingen tvivl om, at udvalget er enormt. Andre stormagasiner, der er værd at bruge tid i er Selfridges, Liberty og ikke mindst Marks & Spencer.

Er man mere til ung mode, kan den populære tøjkæde Top Shop (f.eks. ved Oxford Circus) byde på den allernyeste trend indenfor tøj og tilbehør til billige penge. Vil bare prøve det lidt mere sofistikerede, er Austin Reed med elegant herretøj og barbersalon er bekendtskab værd.

Tøj fra den førende engelske designer finder man hos Paul Smith, mens skræddersyede skjorter i den meget dyre ende kan købes hos Turnbull & Asser.

Store balkjoler fra 1940’erne kan købes hos Cenci mens tøj fra 60’erne fås hos Delta of Venus.

Vil man skabe sin helt egen stil i ens hjem, er et besøg i Designer’s Guild et besøg værd, hvor man kan købe tapeter og stoffer, mens minimalistisk, japansk design fås i Muji.

Sjældne jazz-indspilninger findes i Mole Jazz mens Dress Circle har et særligt udvalg af film- og musical-musik. Går man efter mere mainstream musik, er de store musikkæder HMV, Virgin Megastore og Tower Records et besøg værd.

Alverdens legetøj kan fås i Hamley’s of Regent Street, der er en legetøjsbutik på seks etager – for børn og barnlige sjæle.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over London.

Find de billigste og bedste Hoteller og Flybilletter

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til London

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i London som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til London

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til London.

Supersaver
Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i London

Vælg imellem mere end 700 forskellige hoteller i London. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media