Shopping i Paris

Shopping i Paris Paris er vel om nogen by indbegrebet af luksus. Her finder man da også både stormagasiner med de kendte mærkevarer og små specialbutikker med alt fra gaver til oste.

På Seinens venstre bred finder man bl.a. stormagasinet Le Bon Marché, der er tegnet af Gustav Eiffel med en fin fødevareafdeling. Er man på udkig efter gør-det-selv-udstyr, er BHV stedet. Endelig er der Virgin Megastore med et stort udvalg af CD’er og bøger og FNAC Digitale med det sidste nye indenfor computer-udstyr.

Den største samling haute couture huse findes på højre bred. De fleste ligger i eller nær Rue du Faubourg-St-Honoré. Her finder man bl.a. Christian Dior, Pierre Cardin, Chanel, Yves Saint Laurent og Giorgio Armani.

På Rue Mouffetard markedet sælges oste og kvalitetsprodukter mens Marché de la Porte de Vanves har et stort udvalg af gamle bøger, postkort, porcelæn og musikinstrumenter.

Billige souvenirs kan fås på Rue de Rivoli, mens Cartier (f.eks. på Rue de la Paix) er leveringsdygtig i dyre smykker. Alt er til salg i Paris.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over Paris.

Find de billigste og bedste Hoteller og Flybilletter

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Paris

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Paris som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Paris

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Paris.

Supersaver

Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Paris

Vælg imellem mere end 1000 forskellige hoteller i Paris. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media