Mr. Jet

Mr. Jet Mr. Jet er en del af Travelport, der er et af verdens største globale rejsearrangører. Det betyder, at de kan tilbyde de bedste priser på flybilletter i samarbejde med de store flyselskaber.

Det er også muligt at bestille mere komplicerede kombinationsrejser, hvor f.eks. ankomst og afrejse ikke er fra samme lufthavn.

Når du bestiller fly hos Mr. Jet, indgår der en forsikring, der dækker dig mod at flyselskabet går konkurs. Det sker ikke så tit, men når det sker, rammer det rigtig mange kunder (som f.eks. i Sterlings tilfælde).

Storbyferie Guiden har valgt at samarbejde med Mr. Jet, da de efter vores mening kan tilbyde flybilletter til yders konkurrencedygtige priser. Og prisen er altid inkl. alle afgifter og skatter. Ingen skjulte udgifter her.

Det siger kunderne…

"Brugte Mr. Jet da jeg skulle bestille flybilletter til Berlin - nemt og ingen problemer - kan anbefale denne side." (5 ud af 5 stjerner)

Henrik, www.TrustPilot.dk

"Jeg har flere gange købt flybilletter hos Mr. Jet og hver gang har det virket tilfredsstillende, både med bestillingen og betalingen." (4 ud af 5 stjerner)

Fresus, www.TrustPilot.dk

"Jeg har for nyligt bestilt flybilletter til USA gennem Mr. Jet og kan kun anbefale dette selskab. De kunne give en bedre pris end flyselskabets egen hjemmeside, og selve bestillingen på deres hjemmeside gik meget let og var meget overskueligt."

Jesper A, www.rejse-forum.dk

"De bedste rigtige rejsebureauer er LastMinute og Mr. Jet, der igen klart skiller sig ud i forhold til de andre websites. Så hvis man ønsker det hele samlet på et sted (hvor man også kan bestille bil, hotel osv.), er det stedet at søge hen."

Rejsefan, blog.rejsefan.dk

Storbyferie med Mr. Jet

Mr. Jet tilbyder flybilletter, hoteller og billeje i en lang række storbyer i hele Europa – bl.a. i:

… samt en lang række andre storbyer i Europa. Se alle de gode tilbud til de europæiske storbyer.

Rejser til resten af verden

Mr. Jet er meget mere end storbyferie i Europa. De servicerer hele verden og har også en række specialprodukter som:

Mr. Jet har altid en lang række tilbud og kampagnepriser.


Se alle mulighederne på Mr. Jets website.

Copyright © Loco Media