Storbyferie i New York

Storbyferie i New York New York er blevet et populært rejsemål for mange danskere. Så selvom rejsetiden er på ni timer, hvis man flyver direkte, så valfarter folk dertil.

New York er da også en rigtig verdensby med alt hvad man kan ønske sig af en miniferie i en storby.

Her kan du opleve de mest imponerende seværdighed, restauranter fra små hyggelige bistroer til gourmet i verdensklasse og ikke mindst shopping i en klasse for sig.

Den største attraktion er dog newyorkerne selv. Indbyggerne i New York er ikke amerikanere. De er verdensborgere – og stort set alle nationaliteter er da også repræsenteret i byen.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til New York

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i New York som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til New York

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til New York.

Supersaver
Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i New York

Vælg imellem mere end 600 forskellige hoteller i New York. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media