Storbyferie i Berlin

Storbyferie i Berlin Berlin er nyt og gammelt samlet på ét sted. Overalt ses der rester af 2. Verdenskrig og den efterfølgende Kolde Krig.

Efter samlingen af Øst- og Vestberlin har byen været én stor byggeplads. Overalt skyder der nye, arkitektoniske mesterværker op. Så der er altid nogle nye seværdigheder at opleve i Berlin.

Også museumssektoren er en af verdens mest prestigefyldte, og hvis man vil se moderne kunst, er Berlin et oplagt mål for et weekendophold.

Er man mere til natteliv, står Berlin ikke tilbage for andre storbyer i Europa. Det er her, det sker.

Sidst men ikke mindst ligger Berlin i køreafstand, således at det faktisk er muligt at nå at se det meste af byen på en miniferie.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Berlin

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Berlin som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Berlin

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Berlin.

Supersaver

Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Berlin

Vælg imellem mere end 250 forskellige hoteller i Berlin. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media