Storbyferie i Stockholm

Storbyferie i Stockholm Stockholm er en elegant storby, der er omringet af vand. Det er da heller ikke uden grund, at Sveriges hovedstad også bliver kaldt ”Nordens Venedig”.

Den indre del af Stockholm er spredt udover 14 klippeøer og bliver forbundet af 44 broer. Så uanset hvor du befinder dig i byen, er du altid i nærheden af vandet.

Stockholm kan byde på en lang række middelalderhuse i den gamle bydel Gamla Stan. Men byen er også rykket ind i det 21. århundrede med storbystemning, modebutikker og et heftigt natteliv.

Først og fremmest er Stockholm dog en by med en lang række kulturelle og historiske oplevelser.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Stockholm

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Stockholm som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Stockholm

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Stockholm.

Supersaver

Supersaver er et af Europas største rejsebureauer med salg i flere lande. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Stockholm

Vælg imellem mere end 140 forskellige hoteller i Stockholm. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media