Storbyferie i Wien

Storbyferie i Wien Centraleuropas hovedstad Wien bygger bro mellem øst og vest. Efter jerntæppets fald er byen gået fra at være en hovedstad i udkanten af Vesteuropa til at være centrum i et samlet Europa.

Wien er da også en sammensat størrelse, så på en storbyferie hertil bliver man både budt på museer, musik og mode.

Wien er verdenskendt for sin klassiske musik, og det er da heller ikke uden grund, at byen kaldes for musikkens verdenshovedstad. Her har kendte komponister som Mozart, Beethoven, Haydn og Strauss skrevet storslåede musik.

Hele det historiske centrum er i dag erklæret som kulturarv af UNESCO. Men selvom man på nogle måder kan føle, at man går rundt i ét stort, åbent museum, så kigger byen ikke kun tilbage.

I dag har Wien taget springet ind i det 21. århundrede som en af de førende byer indenfor byplanlægning og moderne arkitektur.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Wien

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Wien som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Wien

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Wien.

Supersaver

Supersaver er et af Europas største rejsebureauer med salg i flere lande. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Wien

Vælg imellem mere end 260 forskellige hoteller i Wien. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media