Storbyferie i London

Storbyferie i London En storbyferie i London har det hele. I løbet af en weekend kan man opleve alt fra forretningsmænd med bowlerhatte og stive overlæber til punkere med hanekam og sikkerhedsnåle i næsen.

Samtidig er byen i smeltedigel af multietniske befolkningsgrupper – hvilket ikke mindst smitter af på de utallige restauranter, hvor man kan spise mad fra hele verden.

London har et hav af gamle seværdigheder. Men de seneste år er ny, imponerende arkitektur også kommet til, således at byens varetegn efterhånden mere er det gigantiske pariserhjul London Eye end klokketårnet Big Ben.

Er man til kunst, kan London byde på et utal af gallerier og museer. Hele South Bank er spækket med kunstmuseer med Tate Modern som det bedste.

Man må heller ikke snyde sig selv for en musical- eller teaterforestilling i West End.

Shopping er naturligvis også et must, når man er i London. I Notting Hill kan man finde hippe butikker mens det klassiske England er repræsenteret i Harrods.

Endelig er transporten et kapitel for sig selv. En tur i den dobbeltdækkerbus kan være en oplevelse for store og små.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til London

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i London som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til London

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til London.

Supersaver
Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i London

Vælg imellem mere end 700 forskellige hoteller i London. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media