Storbyferie i Madrid

Storbyferie i Madrid Spaniens hovedstad Madrid er som skabt til storbyferie. Byen er tilpas stor til, at man sagtens kan bruge flere uger her på fordybelse. Omvendt ligger det hele også så kompakt, at det ikke er noget problem at nå en masse på en forlænget weekend.

Det bedste tidspunkt at besøge Madrid på er i foråret og i efteråret, hvor varmen er til at holde ud. Omvendt så har man byen for sig selv, hvis man tager dertil om sommeren. Her kan temperaturen nå op på over 35 grader.

Og da Madrid ligger 300 kilometer fra den nærmeste strand, kan man ikke lige flygte ud i bølgerne som f.eks. i Barcelona.

Er man til natteliv, er Madrid det perfekte sted at opholde sig. Der sker noget i byen døgnet rundt, og en slentretur sent på aftenen er et must.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Madrid

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Madrid som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Madrid

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Madrid.

Supersaver

Supersaver er et af Europas største rejsebureauer med salg i flere lande. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Madrid

Vælg imellem mere end 380 forskellige hoteller i Madrid. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media