Storbyferie i Prag

Storbyferie i Prag Prag er på få år blevet et af danskernes foretrukne mål for et weekendophold. Og det er der ikke noget at sige til, for de forholdsvis lave priser gør, at man kan komme langt for sine penge.

Og når byen så samtidig har en række spændende seværdigheder, er Prag et sikkert hit for en miniferie.

På grund af de gode priser er det muligt at shoppe lidt billigere, spise lidt dyrere, sove lidt bedre og drikke nogle større øl. Så prøv en af de gode restauranter og bo på et af de flotte hoteller. Og glem ikke at smage den fantastiske øl.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Prag

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Prag som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Prag

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Prag.

Supersaver

Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Prag

Vælg imellem mere end 300 forskellige hoteller i Prag. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media