Storbyferie i Dublin

Storbyferie i Dublin Dublin er en hyggelig og meget overskuelig by. Der er måske ikke så mange seværdigheder, som i andre af de europæiske hovedstæder. Til gengæld kan byen byde på så meget andet.

Først og fremmest er der pubberne, der ligger overalt. Du er altid tæt på en pub, hvor du kan slappe af med en Guinness efter dagen oplevelser. En anden mulighed er at prøve en af de mange irske whiskys.

Der er også fine shoppingmuligheder, og når dagen ender, vågner byen for alvor op til fest. Den største koncentration ligger omkring latinerkvarteret Temple Bar, hvor der er en klassisk, irsk pub på hvert et gadehjørne.

Om sommeren er der fyldt med gademusikanter, der bringer tanker hen på U2.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Dublin

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Dublin som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dublin

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Dublin.

Supersaver

Supersaver er et af Europas største rejsebureauer med salg i flere lande. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Dublin

Vælg imellem mere end 200 forskellige hoteller i Dublin. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media