Shopping i Barcelona

Shopping i Barcelona< I Barcelona finder man alt fra det nyeste designertøj til alt i fødevarer.

Byen er i princippet opdelt i indkøbsområder, hvilket gør det nemmere at finde lige netop det, man ønsker.

Som tommelfingerregel (med en masse undtagelser) gælder det, at omkring Passeig de Grácia ligger designerbutikkerne, i Barri Gotíc finder man antikviteter, mens El Raval har markeder og museumsbutikker.

Ønsker man alt under ét tag, er Spaniens største stormagasinkæde El Corte Inglés et oplagt bud. Her finder man alt fra låsesmede til dametøj. Stormagasinet har flere afdelinger i byen. Den største ligger på Placa Catalunya for enden af Ramblaen.

Et af Europas mest spændende fødevaremarkeder finder man i La Boqueria lige ved La Rambla. Her er alt fra frisk frugt til alverdens pølser. Et oplagt sted at finde nogle varer at tage med hjem fra ferien.

Er man chokolade-elsker, må man ikke snyde sig selv for et besøg i Xocoa, der har afdelinger over hele byen – bl.a. i El Born kvarteret og i Barri Gótic. Her finder man alt i chokolade med spændende indpakning.

For fodboldfans er et besøg i Botiga del Barca ikke til at komme udenom. Her finder man alt indenfor sport inkl. FC Barcelona-souvenir, trøjer, støvler og bolde.

Vil man drømme sig længere væk en bare Spanien, kan man tage et smut i Altaïr. Butikken byder på alt indenfor rejser: guidebøger, kort, fotobøger og rejselitteratur.

Mange butikker holder siesta fra kl. 14 til ca. kl. 16.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over Barcelona.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Barcelona

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Barcelona som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Barcelona

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Barcelona.

Supersaver

Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Barcelona

Vælg imellem næsten 600 forskellige hoteller i Barcelona. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media