Shopping i Budapest

Shopping i Budapest< Der er sket en del med vareudbuddet i Budapest siden de kommunistiske dage.

Hvor der tidligere ikke var mange varer at få, kan man i dag købe alle forbrugsvarer – både lokale og udenlandske.

Budapest har markeder nok til en hel miniferie.

Det største befinder sig i den centrale markedshal Nagy Vásárcsarnok. Her er godt 180 boder med grøntsager, frugt, kød og ost.

Det bedste loppemarked er Écseri-loppemarkedet, hvor man kan finde alt fra brugt tøj og genstande fra den kommunistiske periode til antikviteter og ikoner. Det kræver dog en tilladelse at udføre antikviteter fra landet.

Er man mere til stormagasiner, så har byen og sin andel af dem. Luxus har tre etager med elegant herre- og dametøj, parfume og diverse tilbehør.

Westend City Center er med sine 350 butikker Centraleuropas største. Her finder man fødevaretorv, biografer og butikker som Armani og benetton.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over Budapest.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Budapest

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Budapest som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Budapest

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Budapest.

Supersaver

Supersaver er et af Europas største rejsebureauer med salg i flere lande. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Budapest

Vælg imellem mere end 250 forskellige hoteller i Budapest. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media