Shopping i Dublin

Shopping i Dublin< Selvom Dublin måske ikke ligefrem er et shoppingmekka, som f.eks. Paris eller London, er der stadig masser af shoppingmuligheder i byen.

Grafton Street er Dublins førende shoppinggade. Udover gademusikanter og blomstersælgere er der også en lang række modebutikker og stormagasiner. I sidegaderne omkring Grafton Street finder man en lang række små, spændende butikker med alt fra designertøj til genbrugstøj.

Det er også på Grafton Street at byens ældste og samtidig mest eksklusive stormagasin Brown Thomas fra 1849 ligger. Her bliver man budt velkommen af en dørvogter med uniform og bowlerhat. Indenfor bydes man velkommen af de elegante ekspedienter, som med glæde vil vise alle de dyre tøjmærker som Gucci, Dior og Louis Vuitton frem. I stormagasinet kan man også finde bl.a. lamper, glas, solbrillerm tasker og kosmetik.

Vil man opleve noget lidt anderledes, skal man besøge Market Arcade. Her finder man alt fra gamle cd’er og bøger til eksotiske kjoler og genbrugstøj.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over Dublin.

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Dublin

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Dublin som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Dublin

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Dublin.

Supersaver

Supersaver er et af Europas største rejsebureauer med salg i flere lande. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Dublin

Vælg imellem mere end 200 forskellige hoteller i Dublin. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media