Billige Rejser til Lissabon

Rejser til Lissabon Lissabon er ikke en af de byer i Europa, der er billigst at komme til. Dertil er konkurrencen for lav og afstanden for stor.

Dette opvejes dog af priserne på hotelværelser, der er rigtig fornuftige.

Så alt i alt er det muligt at komme på storbyferie til Portugals hovedstad til en pris, der ligger på niveau med de fleste andre storbyer i Europa.

Fly til Lissabon

Der er ikke så stor konkurrence på flyruterne fra Danmark til Lissabon. Kombinerer man det med den forholdsvis lange afstand, betyder det, at prisen ligger lidt højere end til mange andre storbyer i Europa.

En søgning på Supersaver viser dog, at man kan få en returbillet fra Danmark til Lissabon for omkring 1000 kroner.

Hotel i Lissabon

De lidt dyrere flybilletter til Lissabon opvejes dog i høj grad af hotelpriserne, der her klart ligger i den lave ende.

Et hotelværelse på Hotels.com kan fås for omkring 400-500 kroner. Og en del af dem er endda lige midt i centrum.

Værelser på et femstjernet hotel kan fås for under 1000 kroner.

Pakkerejser til Lissabon

Hvis man ikke gider at arrangere det hele selv, kan man i stedet købe en pakkerejse. Ofte er det endda også en billigere måde at gøre det på.

FDM Travel kan ofte byde på gode priser for pakkerejesr til Lissabon.


FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Lissabon

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Lissabon som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Lissabon

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Lissabon.

Supersaver

Supersaver er et af Europas største rejsebureauer med salg i flere lande. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Lissabon

Vælg imellem mere end 170 forskellige hoteller i Lissabon. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media