Shopping Madrid

Shopping i Madrid Madrid er en by med både spændende loppemarkeder og moderne stormagasiner.

Det anslås at Madrid har omkring 50.000 forretninger, så det er aldrig et problem at finde det, man er på udkig efter – så længe man bare kigger nok. Den største koncentration finder man omkring Calle de Preciados-gågaden.

Loppemarkedet over dem alle er El Rastro, der hver søndag forvandles til et af verdens største markeder. Her har man solgt varer siden middelalderen. Udbuddet har dog ændret sig en del. I dag finder man alt fra smart modetøj og kostbare antikviteter til gamle bildele og brugte gasmasker.

På Calle de Fuencarral finder man alt indenfor modetøj og mærkevarer. Her finder man en lang række små butikker, der kan byde på det hotteste indenfor spansk tøj og sko.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over Madrid.

Find de billigste og bedste Hoteller og Flybilletter

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Madrid

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Madrid som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Madrid

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Madrid.

Supersaver

Supersaver er et af Europas største rejsebureauer med salg i flere lande. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Madrid

Vælg imellem mere end 380 forskellige hoteller i Madrid. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media