Shopping Stockholm

Shopping i Stockholm Man forbinder måske ikke ligefrem Stockholm med shopping. Men faktisk kan byen byde på en lang række trendy butikker.

På hovedstrøget Västerlanggatan i Gamla Stan er der fyldt med souvenirbutikker og turistrestauranter. Så vil man finde nogle lidt mere interessante butikker, bør man dreje ned ad de små sidegader, der er fyldt med spændende butikker.

Hvis du vil se det nyeste, som Stockholm kan byde på, er øen Södermalm stedet at besøge. I det tidligere arbejderkvarter finder man i dag en lang række smarte tøjbutikker og gallerier.

De store luksusbutikker og stormagasiner ligger i området Norrmalm. Her finder man bl.a. Stockholms centrale gågade Drottninggatan. I Hamngatan ligger varehusene PKhuset og NK samt flere kæder som H&M og Zara.

Er man på udkig efter luksusvarer, er det største udbud i Biblioteksgatan og ved Stureplans shoppingarkader.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over Stockholm.

Find de billigste og bedste Hoteller og Flybilletter

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Stockholm

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Stockholm som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Stockholm

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Stockholm.

Supersaver

Supersaver er et af Europas største rejsebureauer med salg i flere lande. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Stockholm

Vælg imellem mere end 140 forskellige hoteller i Stockholm. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media