Shopping Wien

Shopping i Wien Wien har ingen problemer med at konkurrere med de andre storbyer i Europa. Dog ligger priserne i den højere ende – ikke mindst for mærkevarer.

De væsentligste indkøbsgader er Graben, Kärntnerstrasse, Tuchlauben, Rotenturmstrasse og Kohlmarkt.

Det kan dog også betale sig at gå en tur ned i sidegaderne, hvor man finder interessante små butikker, gallerier, boghandlere og antikvitetsforretninger.

I Ringstrassen Galerien er det muligt at shoppe indendørs i en lang række specialbutikker med både internationale mærkevarer og lokale specialiteter.

Meinl am Graben er en del af Meinl-kæden. Men på Graben finder man flagskibet med specialiteter fra hele verden. Varerne er lidt dyrere end de andre filialer, men når man kommer ind i osteafdelingen, glemmer man alt om priserne.

Er man på udkig efter klassisk møbelstof til sine antikke møbler, så er Backhausen i Schwarzenbergstrasse det rigtige sted at kigge.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over Wien.

Find de billigste og bedste Hoteller og Flybilletter

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Wien

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Wien som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Wien

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Wien.

Supersaver

Supersaver er et af Europas største rejsebureauer med salg i flere lande. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Wien

Vælg imellem mere end 260 forskellige hoteller i Wien. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media