Billige Rejser til New York

Rejser til New York New York ligger lang fra Danmark, så naturligvis er den ikke den billigste storby at tage til. Alligevel er det faktisk muligt at få billetter til meget rimelige priser. Det kræver bare at man er lidt fleksibel og ude i god tid.

Den skiftende dollarkurs gør også, at det ofte er muligt at finde hoteller til meget rimelige priser.

Så alt i alt kan en miniferie i New York klares uden, at det behøver at koste en formue.

Fly til New York

Der er langt til New York sammenlignet med de europæiske storbyer. Men heldigvis er der også ret stor konkurrence på flybilletter til USA.

Det betyder, at man ofte kan finde en returbillet fra København til New York for godt 4000-5000 kroner hos f.eks. Supersaver.

Hotel i New York

I New York findes der hoteller i alle prisklasser.

Man kan f.eks. finde et familiehotel på Hotels.com, der ligger tæt på det hele på Manhattan for godt 800 kroner pr. nat. Er man villig til at lægge 1200 kroner pr. nat, kan man virkelig få meget for pengene.

Pakkerejser til New York

En god måde at spare nogle penge på, samt ikke mindst slippe for besværet, er at vælge en pakkerejse i stedet.

FDM Travel har ofte nogle rigtig gode tilbud på pakkerejser til New York.


FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til New York

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i New York som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til New York

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til New York.

Supersaver
Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i New York

Vælg imellem mere end 600 forskellige hoteller i New York. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media