Shopping New York

Shopping i New York New York kan bare noget med shopping. Her findes du alt hvad hjertet kan begære – og så alt det, som du aldrig havde drømt om, du kunne få brug for.

Fifth Avenue er et overflødighedshorn af shopping. Selvom der ligger butikker som H&M og Zara, så er det først og fremmest de dyrere mærker, som man finder her.

Her ligger f.eks. Saks Fifth Avenue, der er et stormagasin med tøj til fine herre og damer. Er man mere til japansk minimalisme, så kan Takashimaya byde på alt fra japanske møbler til japansk børntøj.

Skal det være endnu mere eksklusivt og mindre turistet, så er Madison Avenue stedet. Men husk at tage den store pengepung med.

For børn (og barnlige sjæle) er et besøg i FAO Schwarz også et besøg værd. Her findes man alt i bamser og dukker. Her er det også muligt at designe sin helt egen Muppet dukke. Man kan også bare vælge at kigge på de mange dyr i næsten naturlig størrelse.

Er man alligevel i dette område, så må man ikke snyde sig selv for et besøg i Apples flagship store, der ligger lige ved siden af. I gadeplan er der bare en stor glaskasse. Men følger man trappen ned, kommer man i paradis, hvis man er til Apples produkter. Her er simpelthen alt, hvad firmaet kan byde på. Og når de lancerer et nyt produkt, er køerne da også flere hundrede meter lange udenfor.

Gode tilbud på mærkevaretøj kan findes i det kæmpe outlet-shoppingcenter Woodbury Common ca. 80 km. nord for Manhattan. Her er der 220 mærkevarebutikker med meget nedsatte priser. Der går busser dertil flere gange dagligt fra New Yorks busterminal.

Vil du vide, hvor de enkelte shopping-muligheder er, så kan du finde dem på kortet over New York.

Find de billigste og bedste Hoteller og Flybilletter

FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til New York

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i New York som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til New York

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til New York.

Supersaver
Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i New York

Vælg imellem mere end 600 forskellige hoteller i New York. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media