Billige Rejser til Paris

Rejser til Paris Paris hører ikke blandt de billigste storbyer i Europa. Det gælder både shopping, indkvartering og rejsen dertil.

Men hvis man kigger sig godt for, er det faktisk muligt at finde gode tilbud på både flybilletter, hoteller og pakkerejser til "byernes by".

Fly til Paris

Der er ikke så stor konkurrence på flybilletter til Paris, som der f.eks. er til Berlin og London.

Alligevel viser en søgning hos Supersaver, at det er muligt at få en returbillet for omkring 1000 kroner, hvis man er lidt fleksibel med afrejsedatoen.

Hotel i Paris

Selvom hotellerne i Paris ikke hører til de billigste i Europa, kan man på Hotels.com finde centralt placerede hoteller til godt 400 kroner.

Er man villig til at bruge omkring 1000 kroner pr. nat, kan man få et godt firestjernet hotel.

Skal man op i den absolutte luksus, så må man af med op til fem gange så meget. Men så får man også en luksus, som man måske kun finder i Paris.

Pakkerejser til Paris

En god måde at spare både tid og penge på er ved at tage en pakkerejse til Paris.

På grund af FDM Travels størrelse, kan de ofte tilbyde nogle rigtig gode tilbud til Paris.


FDM Travel

Find de bedst pakkerejser til Paris

Skal det være nemt, så bestil dit weekendophold eller din miniferie i Paris som en skræddersyet pakkerejse.

FDM Travel

FDM Travel er en af Danmarks førende udbydere af skræddersyede pakkerejser til de europæiske storbyer. FDM Travel er en del af Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation FDM med 240.000 medlemmer. Læs mere om FDM Travel.
Supersaver

Find de billigste flybilletter til Paris

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flybilletter til Paris.

Supersaver

Supersaver er et af Skandinaviens største rejsebureauer. Supersaver kan derfor i samarbejde med de store flyselskaber tilbyde de bedste priser på flybilletter til de europæiske storbyer. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet. Læs mere om Supersaver.
Hotels.com

Find de billigste hoteller i Paris

Vælg imellem mere end 1000 forskellige hoteller i Paris. Hotels.com garanterer altid den billigste pris - og der er intet afbestillingsgebyr.

Hotels.com

Hotels.com tilbyder med sine 80.000 hoteller verden over rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder. Hotels.com samarbejder med de store hotelkæder, selvejede hoteller og ikke mindst hotellejlighedsudlejning. Hotels.com kan også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller melder udsolgt. Læs mere om Hotels.com.

Copyright © Loco Media